Новини

Актуально

СЛС вітає криворіжців із 78-ми роковинами визволення Кривого Рогу від нацистських загарбників

Сьогодні відзначаються 78-ті роковини успішного завершення Нікопольсько-Криворізької операції. 22 лютого – це День визволення Кривого Рогу від нацистських загарбників.

Експертно-аналітичний центр СЛС

МЗС просить Зеленського про розрив дипвідносин із Росією

Міністерство закордонних справ України звернулося до президента Володимира Зеленського із пропозицією про розрив дипломатичних відносин із Росією. Документи будуть розглянуті найближчим часом. Про це він повідомив на прес-конференції із президентом Естонії Аларом Карісом. Президент також заявив, що запровадить військовий стан у разі «потужної війни» проти України.

Експертно-аналітичний центр СЛС

У Німеччині заявили про «заморожування» СП-2

Німеччина зупинила процес сертифікації “Північного потоку-2”. Без неї запустити газопровід неможливо. Канцлер ФРН Олаф Шольц заявив, що країна має намір диверсифікувати імпорт газу разом із іншими європейськими країнами.

Експертно-аналітичний центр СЛС

Фондовий ринок Росії різко впав

Ринок акцій РФ на старті ранкової сесії у вівторок зберіг негативний настрій початку тижня через геополітичну напруженість та зростання санкційних ризиків; індекс МосБіржі за хвилину торгів знизився на 5,44%, динаміка blue chips негативна.

Відео

Про прихильників лівих поглядів, війну з капіталістичними партіями та їх плани пограбувати народ України

Українська економіка неухильно продовжує втрачати обсяги після істерії про вторгнення в американських та британських ЗМІ. Мільярди втрачених доларів олігархічна верхівка прагне відшкодувати рахунок ФОПів, найманих працівників і пенсіонерів.

ЗМІ

Соціально-економічні питання сьогодення викликають до життя ліві партії

Про це в ефірі YouTube-каналу UkrLife заявив політолог Олексій Якубін. За його словами, в Україні у постмайданні роки ліві сили були значною мірою маргіналізовані. Але зараз і в Україні, і в Західній Європі є запит саме на рішення лівого штибу, які, зокрема, може запропонувати і партія «Союз Лівих Сил» («За новий соціалізм») на чолі з Максимом Гольдарбом.